”Du älskar Bianca mer än mig!!!”

Aj. Alltså meningen som helt fick mig att stanna upp. Jag har hört elaka toner, provocerande ord, dumheter. Det har runnit av mig som oftast. Men det här träffade rakt in, sprängde hjärtat.

Hela den varma eftermiddagen hade varit lite som en stor stressklump. För mig på jobbet. Kanske för honom i skolan. Förutom det att det nu är skola igen, så är det också träningar och matcher. Och ja, det är lite fler måsten som för alla. Kanske hade jag jagat på honom lite extra den där onsdagsmorgonen, i stil med:

– Glöm inte att det är fotboll ikväll, älskling.

– Ring när du vet exakt när du slutar, så hämtar jag dig.

– Du behöver äta liiite mer på mackan, snälla!

För. Mycket. Snack.

Säkert MED MERA MED MERA också. Det blev nog för mycket av den negativa kraviga istället för uppmuntran och enkla beröm som en kram eller tumme upp. Vi hamnade i en negativ spinn den dagen. Och det är inte alltid det lättaste att ta sig samman och fatta att det är man själv som orsakat den här urladdningen (hårt sagt, men det GÅR ju att förebygga!). Därför blir man både besviken på sig själv att man inte klarat av hantera situationer, men också stolt över sig själv som förstår att man måste ändra sig – och SKÖNT när man tror att man vet hur man ska göra framöver.

Hade jag dessutom också tröstat lillasyster två gånger mer än vanligt? Förmodligen.

Mitt fina lilla älskade troll. Vi pratade dagen efter om att jag hörde vad han sa och sen förklarade jag att det absolut inte är så att jag älskar lillasyster mer. Det går liksom inte. Jag förklarade typ ovan fast på vårt vis. Han förstod, sa han, och vi kramades. Han är bäst. Min stora.💫♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s